رسانه ها

اتمام فاز دوم طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سال جاری/ تکمیل بانک اطلاعاتی زنان 16 شهرستان استان تهران

 

استانداردسازی و داشتن برند در محصولات زنان توانمند کمتر مدنظر قرار می‌گیرد؛ درحالی‌که این ظرفیت در توانمندی‌های زنان به‌ویژه در روستاها به خوبی دیده می‌شود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تهران گفت: سال گذشته 8 هزار زن سرپرست خانوار در استان شناسایی و فاز دوم طرح توانمندسازی آن‌ها به اجرا رسید. امسال نیز مرحله اتمام فاز دوم و ارایه آموزش‌های لازم جهت توانمندی آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

زهرا ساعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهرخانه، با اشاره به تکمیل بانک اطلاعات 16 شهرستان استان تهران گفت: سال گذشته علی‌رغم فراز و نشیب‌ها در حوزه زنان، توانستیم بانک اطلاعاتی مربوط به زنان 16 شهرستان را تکمیل کنیم.

شناسایی کانون‌های فعال در شهرستان‌های استان تهران
وی تقویت کانون‌های استان تهران را از دیگر برنامه های محوری دفتر امور بانوان در سال 94 برشمرد و گفت: سال گذشته شناسنامه‌ای از کانون‌های مستقر در استان تهیه شد که برای برنامه‌ریزی‌ها مطلوب نبود. امسال با حمایت‌هایی که انجام خواهد شد، کانون‌های فعال در هر شهرستان شناسایی می‌شوند.

اتمام فاز دوم طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سال جاری
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری تهران، به طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به عنوان یکی از برنامه‌های سال جاری اشاره کرد و افزود: سال گذشته 8 هزار زن سرپرست خانوار در استان شناسایی و فاز دوم طرح توانمندسازی آن‌ها به اجرا رسید. امسال نیز مرحله اتمام فاز دوم و ارایه آموزش‌های لازم جهت توانمندی آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

راه‌اندازی بازارچه‌های دایمی محصولات زنان توانمند در روستاها
ساعی با اشاره به راه‌اندازی بازارچه‌های فروش محصولات زنان توانمند اظهار داشت: در نظر داریم این بازارچه‌ها را به‌ویژه در روستاها به صورت دایمی راه‌اندازی کنیم تا با شناسایی محصولات، امکان راه‌اندازی بازارچه‌ها در نقاط مختلف استان فراهم شود.

مشارکت مردم در راه‌اندازی واحدهای تولیدی در روستاها هدف اساسی استانداری
مشاور استاندار تهران در امور زنان در ادامه افزود: یکی از اهداف اساسی دفتر امور بانوان در سال جاری، مشارکت مردم در راه‌اندازی واحدهای تولیدی در روستاها است و تاکنون شیوه‌نامه آن نیز به دفاتر امور بانوان فرمانداری‌ها ابلاغ شده است.

ساعی خاطر نشان کرد: توجه به موضوعات طرح تعالی و تحکیم بنیان خانواده، محیط زیست و کم‌آبی، ورزش و اوقات فراغت، پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی و افزایش مهارت‌های زندگی از دیگر محورهای موضوعی مدنظر برای بررسی و اجرا در سال جدید است.

لزوم حمایت از زنان کارآفرین در شهرستان‌ها و روستاهای استان‌
وی بر لزوم حمایت از زنان کارآفرین در شهرستان‌ها و روستاهای استان‌ تأکید کرد و گفت: استانداردسازی و داشتن برند در محصولات زنان توانمند کمتر مدنظر قرار می‌گیرد؛ درحالی‌که این ظرفیت در توانمندی‌های زنان به‌ویژه در روستاها به خوبی دیده می‌شود.

حمایت همه‌جانبه استانداری از سمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد
ساعی حمایت همه‌جانبه از سمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در سطح استان و شهرستان‌ها را ضروری دانست و افزود: وجود این تشکل‌ها در تسهیل انجام امور به نحو مطلوبی مؤثر است و استانداری نیز نگاه ویژه‌ای به آن‌ها دارد.

وی در پایان بر ضرورت شناسایی زنان باسواد و دارای مهارت خاص در روستاهای استان تأکید کرد و افزود: در سفر به شهرستان‌‌های استان تهران تعداد زیادی از زنان توانمند با مهارت‌های ویژه‌ شناسایی شدند که ظرفیت بالایی برای تولیدات محصولات و کارآفرینی دارند و باید در قالب مشاوره و راهنمایی از این افراد حمایت شود.

 

 

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی