رسانه ها

عزم ملی برای بهره مندی از زنان در برنامه های کشور وجود ندارد

 

 معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده عدم اراده ملی برای بهره مندی از زنان در برنامه ها را مهمترین چالش حوزه زنان دانست.


شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در نشست خبری مجازی که امروز دوشنبه 15تیرماه برگزار شد و همچنان ادامه دارد در پاسخ به سوال خبرنگار برنا که مهمترین چالش حوزه زنان از نظر معاون امور زنان به عنوان بالاترین مقام مرتبط با این حوزه چیست؟ گفت: مهمترین چالش عدم اعتماد و باور به توان و ظرفیت  زنان در کشور است که تاثیر خود را بر همه مناسبات و تصمیمات و سیاستها می گذارد. به عبارت دیگر هنوز عزم و اراده ملی را در بهره مندی از توان نیمی از سرمایه انسانی در برنامه ها مشاهده نمی کنیم.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره سرانجام  بیمه زنان خانه دار بیان کرد: لایحه ای که معاونت ارائه داده در نوبت رسیدگی در کمیسیون اجتماعی دولت است و نظرات دستگاهها هم اخذ شده است. این بیمه با مشارکت دولت اجرا می شود بخشی از حق بیمه را دولت می پردازد که به دلیل بار مالی و نداشتن توجیه اقتصادی آن و اینکه زنان خانه دار جزو گروههایی هستند که کارفرمای خاصی ندارند به اجرا در نیامده، البته همزمان سازمان تامین اجتماعی در حال بررسی بیمه های چند لایه است.

مولاوردی درباره تشکیل وزارت زنان گفت: هر چند این موضوع یکی از وعده های رییس جمهور بود اما امور زنان فرابخشی است و محدود کردن آن به یک وزارتخانه مسوولیت سایر دستگاهها را نادیده می گیرد و با این بهانه که این امور متولی خاصی دارد از زیر بار آن شانه خالی می کنند.

وی اضافه کرد: تجربه جهانی مکانیسم نهادین برای پیشرفت زنان که در هر کشوری سازوکار خودش را دارد پیگیری امور زنان با هماهنگی همه  دستگاهها است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در رابطه با طرح ازدواج پایدار و تاثیر آن در افزایش ازدواج و کاهش آمار طلاق اظهار کرد: در این زمینه معاونت یکی از نهادهایی  است که در چارچوب جایگاه ستادی باید وظایفی را انجام دهد با بررسی و آسیب شناسی اسناد مصوب ستاد ملی زن و خانواده به برنامه عملی رسیدیم که همزمان شد با ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به این موضوع، و در حال حاضر در آن قالب حرکت می کنیم. همچنین دبیرخانه شورا در حال بررسی برنامه عمل کاهش و کنترل طلاق با مشارکت معاونت است.

مولاوردی درپاسخ به سوالی درباره اقدامات معاونت درخصوص کودکان درگیر اعتیاد گفت:درباره کودکان درگیر اعتیاد آمار دقیقی وجود ندارد ما گزارشهایی را که دریافت می کنیم جمع بندی و به رییس جمهور ارائه می دهیم که بنا به تشخیص وی جهت پیگیری ارجاع می شود.همچنین در این زمینه با وزارت رفاه که دستگاه ذیربط این موضوع و عضو مرجع ملی حقوق کودک است هم جلساتی داریم و در آن چارچوب موضوع را مطرح و پیگیری می کنیم.

مولاوردی درباره گزارش عملکرد سامانه بیامکی 101  گفت: این سامانه پیامکی جهت دریافت مطالبات حوزه زنان  و لحاظ آن در برنامه ریزی ها راه اندازی شده است استقبال خوبی از آن شده اما هنوز نظرات دریافتی بررسی نشده است.

وی ادامه داد: امیدوارم با این سامانه تعامل مثبتی با بدنه جامعه و دریافت به روز نظرات داشته باشیم.

 

منبع : خبرگزاری برنا

 

 

 

 

 

 

 

اضافه کردن نظر

کد امنیتی
تازه سازی